VLERËSIMI DHE PËRMIRËSIMII PRODUKTEVE LOKALE

Kurs i shkurtër i trajnimit profesional

Pjesmarrja e lirë

28 qershor 2022
nga ora 10:00 deri në orën 15:00
FIER – Qendra Sociale Murialdo, Rruga Shenjt Leonardo Murialdo

Vlerësimi komercial – tregtar i prodhimit bujqësor ndihmon në rritjen e produktivitetit të kompanisë.
Për të vlerësuar sa më mirë prodhimet bujqësore duhet të njohësh karakteristikat dhe potencialin e tyre.
Kjo ditë trajnimi do ndihmojë në vlersimin e metodave teknike për rritjen e produktit
bujqësor edhe nga pikpamja e ekonomisë lokale.
Në bashkëpunim me shkollën e mesme bujqesore “Rakip Kryeziu” dhe Engim, Fier.

posteri i kursit

këtu për t’u regjistruar

Pjesa e parë: Workshop mbi prodhimet lokale
ora 10:00 – Regjistrimi
ora 10:15 – Eksperienca italiane, Dr. Stefano Silvi,
Nerofermento e RES, Emilia-Romagna,
ora 11:15 – Produkte me origjinë të mbrojtur në Shqipëri,
Prof. Shpresim Domi, Universiteti Bujqësor i Tiranës
ora 11:45 – Si planifikohet përmirësimi i produkteve tipike?
Prof. Zef Gjeta, Universiteti Bujqësor i Tiranës
ora 12:15 – 13:00 raste praktike të vlerësimit (punë në grup) Stefano Silvi
ora 13:00 prezantimi i incubatorit Engim, Andrea Loiacono

ora 13:20 – 14:30 pushim dreke (drekë bufe)

Pjesa e dytë :
14:30 – 15:00 vizitë në inkubatorin e perpunimit të produkteve bujqësore Engim

këtu për t’u regjistruar

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: