Rakip Kryeziu Open Day 23 maj

formular këtu për t’u regjistruar

DITË HAPUR
23 Maj
Kampusi i shkollës “Rakip Kryeziu”, Fier

Shkolla “Rakip Kryeziu’, Fier, shkollë e mesme bujqësore dhe me histori 71 vjeçare në rajonin më produktiv të Shqipërisë, përfundon rinovimin saj të plotë, falë programit të bashkëpunimit ndër-qeveritar ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë.

Projekti “Pema” i Rajonit Emilia-Romagna dhe shkolla e mesme profesionale “Rakip Kryeziu”, do të organizojnë aktivitetin “DITA E HAPUR”.

Ky aktivitet synon ngritjen e një modeli, ku në qendër të tije është nxitja e ndërveprimit midis shkollës, sipërmarrjes dhe institucioneve të Arsimit dhe Formimit Profesional. Përgjatë aktivitetit do të (1) inaugurohet kampusi i ri i shkollës “Rakip Kryeziu”; (2) organizohen sesione paralele të cilët do të jenë forume diskutimi lidhur me sfidat aktuale dhe perspektiva e arsimit profesional, (3) organizohet panair i punës, ku do të nxitet punësimi, praktika profesionale për nxënësit; dhe (3) organizohet B2B, pra nxitja e bashkëpunimit midis sipërmarrjeve Shqiptare dhe atyre Italiane, Rajoni i Emilia-Romagna

Seminare paralele dhe stenda ekspozitash:

  • PANAIRI I KARRIERËS
  • DITA E ZINXHIRIT TË VLERËS SË FRUTAVE&PERIMEVE
  • VAJI i ULLIRIT: LABORATORI i DEMONSTRIMEVE
  • USHQIMI DHE TERRITORI
  • NJË PAKT PËR AFTËSI

Përgjatë aktivitetit do të organizohet B2B, pra nxitja e bashkëpunimit midis sipërmarrjeve Shqiptare dhe atyre Italiane, Rajoni i Emilia-Romagna. për të marrë pjesë në sesionin me kompanitë, merrni pjesë në këtë anketë dhe regjistrohuni për ngjarjen

sondazh për të takuar kompanitë italiane

formular këtu për t’u regjistruar

Draft program

këtu posteri

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: